Bed & Beauty

Halle

Oetdoor Lochem

Tussen het groen in huisje Grøn

Epe: Een weekend verblijven in een Tinyhouse op de Veluwe, dat klinkt toch heerlijk. Hoe leuk is het dan dat dit huisje Tiny House Grøn heet en Grunn, Groningen, is de geboorteplaats van Lydi. En laat dit huisje nou staan op Recreatiepark De Veldkamp, waar Lydia, toen dit nog een camping was, ooit animatiewerk heeft gedaan.

Epe is niet onbekend voor ons, er is zoveel te doen in deze omgeving, dus we komen er graag. 
Tiny House Grøn is één van de huisjes van Noma Veluwe op recreatiecentrum de Veldkamp. De huisjes zijn allemaal ongeveer 50 m² en allemaal uniek en stijlvol ingericht. 

Tiny House Grøn is van de eigenaren Susanne en Jan Peter. Het is geschikt voor 4 tot 5 personen.

Eenmaal aangekomen in het huisje overvalt ons een aangename rust. De hele sfeer is zo fijn. Natuurlijke kleuren en materialen en een vleugje vintage. Wij voelen ons gelijk thuis. Er staat een welkomstpakketje met koffie en lekkere koekjes, dus wij starten met een heerlijk bakje koffie in prachtige kopjes van HK living. Door het hele huis zie je dat er is ingericht met oog voor detail, leuke details. De keuken is heel compleet met thee, suiker, olie, azijn, peper en zout. Je hebt een oven ter beschikking, maar ook een koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een melkopschuimer.

Servies en bestek is er genoeg. Je hoeft dus niet vaak de vaatwasser te laten draaien. In de keuken vind je ook diverse kookboeken, dus als je net als wij van koken houdt, kun je je lol op!

 

Op de kinderkamer staat een fantastisch en slim stapelbed, met opbergruimte geïntegreerd. De kamer is rustig van kleur en met de dierenposter, kan een kind zelfs wild spotten op de slaapkamer. Op de badkamer wordt je verrast door het rustgevende geluid van vogeltjes.

In de slaapkamer daalt de rust over je door de heerlijke geur van bos en het licht krakende donzen dekbed. De woonkamer is voorzien van een prachtige Marshall speaker waarop je je eigen muziek kunt afspelen. 

En dan nog de boeken in huis… allemaal helemaal onze smaak. We waren nog lang niet uitgelezen en gebladerd, met als gevolg dat het verlanglijstje voor Sinterklaas nu al veel te vol staat met wensen.

Het Tiny House is niet alleen van binnen een heerlijke plek, want ook in de mooi aangelegde tuin, kun je in verschillende zitjes genieten van de zon. Aan de zijkant van het huis vind je een plantenbak met verse kruiden die je kunt plukken voor het koken. Dat maakt koken een nog groter feestje.

De tuin wordt afgesloten met een hekje, het is dus ook veilig voor je kinderen.

 

De locatie op de Veluwe is een perfecte plek om veel kanten op te gaan. Wij maakten in het weekend drie lange boswandelingen en één stadswandeling door Hattem. Benieuwd hiernaar?
Lees dan snel ons verhaal over:


Het Natuurpad Epe-Heerde 

Hanzestad Hattem

Eperholt

Tongerense heide

 

Wat is het genieten op de Veluwe en dat in combinatie met zo’n heerlijke uitvalsbasis. Wij hadden nog wel veel langer ons kunnen vermaken, maar hadden weer andere verplichtingen. 

Tiny House kenmerken:
 
  • Gelegen midden in het bos
  • Unieke en stijlvolle inrichting
  • Koffie, thee, olie, zout en peper, alle basis benoedigdheden zijn aanwezig
  • Een bluetooth muziek box staat voor je klaar.
  • Mogelijkheid voor het bestellen van een ontbijt

Overige info:

Recreatiepark de Veldkamp
Veldkampweg 2
8162 PV Wissel (gemeente Epe)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *