Noord-Brabant

Noord-Brabant

Noord-Brabant, de provincie die bekend staat om zijn Brabantse gezelligheid. Brabant ligt in het zuiden van
Nederland tegen de Belgische grens aan. ‘s-Hertogenbosch is de hoofdstad. De provincie is een mix tussen een sterke economie en veel ruimte.
Het is zowel als grote en als economie de derde stad van Nederland. De provincie heeft vele mooie bruisende steden zoals Eindhoven, ’s-Hertogenbosch,
Breda en Tilburg. Daarnaast heeft het heel veel mooie natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je leest het hier.

Heb je zelf nog leuke tips, foto’s of een blog, deel het dan via de link onderaan de pagina.

Dijksehoeve

Overnachten in Noord-Brabant

Ga naar onze tips

Activiteiten in Noord-Brabant

Ga naar onze tips

Wandelen in Noord-Brabant

Ga naar onze tips

Overnachten in Noord-Brabant

Dijksehoeve - Nistelrode

Een keer niet kamperen met Ons Keetje, maar in een ingerichte tent bij Kampeerbeleving Dijksehoeve. Kamperen bij de Dijksehoeve is echt een beleving. Er staan 5 compleet ingerichte tenten verdeeld over het terrein. Wat opvalt is dat het terrein ruim is opgezet. Elke tent heeft echt zijn eigen space. Na een warm welkom kregen wij onze mooi ingerichte de Waard tent toegewezen. Een beetje retro ingericht, compleet met koelkast, mooi tapijt en platenspeler. We zetten een plaatje op en gaan voor de tent eerst eens genieten van het uitzicht. Maar....

HUP hotel - Mierlo

Het sportiefste hotel van Nederland, dat is de slogan van dit bijzondere hotel in Mierlo. Een familiehotel waar je je geen minuut hoeft te vervelen. Al meteen bij binnenkomst is het feest. In de lobby vind je een glijbaan, pooltafel, hangende stoelen, op de vloer leuke teksten en prints en alle kleuren spreken! Naast een uniek hotel is deze locatie ook een inspirerende plek voor een teambuildingsactiviteit of teammeeting, hier heeft HUP prachtige ruimtes voor.

De Bossche Kraan - Den Bosch

Welkom bij de culturele hotspot de Tramkade in Den Bosch, waar je kunt overnachten op een unieke locatie: de Bosche Kraan. Dit kleurrijke tinyhouse op hoogte biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een avontuurlijke vakantie, de Bosche Kraan heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

Camping in de Polder - Lage Zwaluwe

Camping in de Polder, perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de Biesbosch. De camping is bijzonder mooie groen en ligt net buiten het dorp achter het erf van de boerderij. Omdat we ruim voor aankomsttijd aan kwamen besloten we eerst per fiets al vast de omgeving te verkennen. Lage Zwaluwe wordt ook wel de voortuin van de Biesbosch genoemd ....

Activiteiten in Noord-Brabant

Binnendieze - Den Bosch

Moerputtenbrug

Docus de Das Avonturenpad - Schaijk

Een interactief wandelpad voor kinderen in het mooie natuurgebied de Maashorst. Het bgint met een spannend verhaal waarbij Docus de Das de hulp van de kinderen vraagt om zijn probleem op te lossen. Door middel van diverse opdrachten op speeltoetstellen in het bos loopt je zo 1,5 kilometer vol uitdaging en plezier.

Sloep varen in de Biesbosch

Ga op avontuur met een prachtige sloep om de Brabantse Biesbosch vanaf het water de ontdekken. Vanuit de haven in Lage Zwaluwe vaar je zo de mooie natuur in. In alle rust kun je genieten van al het groen, de vogels en het water. Leg af en toe je sloepje even aan om lekker te zwemmen of om te voet de natuur te ontdekken. Of leg je bootje even stil door het anker uit te gooien en geniet van de rust. Bij Sloepverhuur Brabantse Biesbosch kun je kiezen uit diverse sloepjes, voorzien van heerlijke zitkussens en een koelbox.

Wandelen in Noord-Brabant

Leenderheide - Leende

Bedafse bergen