Camping Ons Wijland

Ons Wijland

Oud Ade

Een weiland voor kampeerplezier

 In een rustig landelijk gebied in het groene hart, net buiten de mooie stad Leiden vind je camping Ons Wijland. De nieuwe camping is sinds vorig jaar volop in ontwikkeling en straalt een heel relaxt sfeertje uit. Bij aankomst werden we vrolijk welkom geheten door de vriendelijke Arjan, waarbij je meteen ziet dat gastvrijheid in zijn bloed zit.

Sinds een jaar zijn Arjan en Annelies trotse eigenaren van dit stuk land. Het terrein wat eerder een andere bestemming had wisten zij om te toveren tot prachtige camping, waar veel liefde in zit. Al binnen een jaar is he tzo sfeervol, maar het stel zit nog vol verdere ontwikkelplannen.

De camping zelf is omringt door slootjes, de boompjes en beplanting zijn nog jong, het gras is stevig en groen en de 22 plekken zijn goed verdeeld over het perceel. 

In het hart van het Wijland vind je, naast het schone sanitairgebouw, een heerlijk grote tarp met daaronder gezellige zitjes, hangmatten en een speelgelegenheid.

Op de camping kunnen je genieten van het landelijke leven om je heen. Je kijkt uit over een naastgelegen weilanden met koeien en aan de andere kant worden een aantal recreatiewoningen gebouwd. Kaas, melk en yoghurt verkoop bij de boerderij er naast. Achteraan de camping vind je een gezellig kampvuurplek op een strandje. Vanaf het strandje kun je met mooi weer zelfs een duik in het water nemen of heerlijk suppen of varen.

 

Wij maakten vanaf de camping diverse uitstapjes. De camping ligt dicht tegen het gezellige Leiden aan. We gingen wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ook het strand van Katwijk en Noordwijk zijn lekker in de buurt. En wat dacht je van een uitstaje naar Corpus of Space Expo?

Dit is nog maar het begin van wat een nog mooiere camping gaat worden. Met alle positieve energie van de eigenaren, Arjan  en Annelies, kan het niet anders dan een succes worden. Wij hebben echt ongelooflijk genoten en komen zeker nog eens terug!

Campingkenmerken:

  • Kleine camping
  • Schoon en goed sanitair
  • Centraal een tarp waar je altijd gezellig en droog kunt zitten
  • Kampvuurrplek

Campinginfo:

Hofdijklaan 33
2374 BS Oud Ade

+31(0)6 820 19 597

https://www.onswijland.nl/
Mail Ons Wijland

Een maill sturen mag natuurlijk ook! info@nederlandwatbenjemooi.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *