Zeeland

Zeeland wat ben je mooi

Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. De provincie bestaat uit meerdere eilanden voorbonden door bruggen en een tunnel. Zeeland staat bekend om de zee en zijn stranden, maar ook om de vele historische steden. De provincie staat ook bekend om de Deltawerken en nationaal park de Oosterschelde. Een Walhalla voor watersporters en natuurliefhebbers en prachtige vakantiebestemming in de zomer. Je leest het hier.

Heb je zelf nog leuke tips, foto’s of een blog, deel het dan via de link onderaan de pagina.

Overnachten in Zeeland

Ga naar onze tips

Activiteiten in Zeeland

Ga naar onze tips

Wandelen in Zeeland

Ga naar onze tips

Overnachten in Zeeland

Fletcher Strandhotel Haamstede

Vlakbij het strand en de duinen vind je strandhotel Haamstede. Een van de mooiere hotel van Fletcher. In het restaurant kun je gezellig zitten en lekker eten. In de kelder van het hotel vind je een sauna. Vanuit het hotel kun je mooie wandelingen door de duinen maken of een bezoek brengen aan pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede.

Camping Zilt bij Zee

Zeeland stond al lange tijd op ons verlanglijstje. Uiteraard zijn we er al wel een aantal keren geweest, maar kamperen met Ons Keetje hadden we er nog niet gedaan.  
Kamperen in Zeeland had een associatie met grote volle campings, zuipende jongeren, niet ons ding. Uiteraard is dat onzin, want Zeeland biedt veel meer. 

Op zoek naar een geschikte camping kom je erachter dat er heel veel keuze is in Zeeland, campings lijken in overvloed. Camping Zilt bij Zee sprak ons wel aan. De ligging, de rust die de website uitstraalt en de omschrijving die we lazen.  Het werd ...

Activiteiten in Zeeland