Ons Keetje

Adria caravan uit 1988

Ons Keetje

Nadat we in de zomer van 2020 een caravannetje hadden geleend om mee op vakantie te gaan waren we volledig verkocht.  “Dit willen wij voor onszelf om met dat caravannetje alle vrijheid te hebben om er op uit te gaan wanneer wij willen.” Zo startten wij onze zoektocht naar een eigen caravan. Of we eisen hadden? Jazeker, namelijk:

  1. De caravan moest klein zijn;
  2. De caravan moest niet te nieuw zijn (het liefst een echt oudje)
  3.  De caravan moest de potentie hebben om geheel naar onze hand

De zoektocht was best een uitdaging. We zagen veel moois voorbij komen, maar om nou het hele land door te reizen en dan misschien toch teleurgesteld te zijn wilden we ook niet. Daarnaast twijfelde we soms omdat we qua technische kennis of een caravan in goede staat was niet heel ver komen. In maart zagen we eindelijk een caravannetje die redelijk aan onze wensen voldeed en hij stond in de buurt. We gingen kijken en waren meteen verkocht. Het was niet helemaal zo oud als we voor ogen hadden, maar het creatieve brein werd meteen gestimuleerd. In het hoofd werd de caravan al meteen met wat likjes verf veel charmanter.

Caravan opknappen

Al voordat de koop werd gesloten was het moodboard al gemaakt. Over de kleuren waren we het snel eens. Martijn gaf Lydia vol vertrouwen carte blance om er iets moois van te maken.  Na de koop bestond elk weekend of vrije uurtje van Lydia uit klussen in de caravan. Met kleine en grote aanpassingen ontstond zo Ons Keetje. Wat een heerlijk project was het.

Inmiddels zijn we al een paar keer op pad geweest.
Het lekkerste is dat er totaal geen inpakstress is. Alles wat we nodig hebben zit er in. Of we nou met z’n zessen op vakantie gaan (waarbij de kinderen in de tent slapen) of we gaan met z’n tweeën. In een mum van tijd hebben we de laatste benodigdheden gepakt en kunnen we gaan. 

Het is geweldig om keer op keer te ervaren dat we niets missen.
Vaak maken we de grap: “We hebben 2 prachtige huizen, maar het meest genieten we in deze paar vierkante meters die ook alles heeft!”

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *