Even weg van de bekende plek.

Vergaderen op de mooiste locaties brengt jou en jouw bedrijf verder

Vergaderen gelderland

Waarom zou je ergens anders vergaderen

Vergaderen op een andere locatie dan je eigen kantoor, waarom zou je dat doen?

Uiteraard beseffen we ons dat het geld kost en dat het niet voor elke vergadering of bijeenkomst is weggelegd. Maar af en toe samen weg is net als in privé ook met collega’s goed. Hier een aantal voordelen op een rijtje:

  1. Leer je collega’s anders kennen. Omdat je in een andere setting bent zorgt het er ook voor dat je je collega anders ziet. Nodig ook uit om vrijetijdskleding aan te trekken. Je al merken dat gesprekken anders verlopen en je elkaar ook op een andere maniet leert kennen. Door af en toe p[ een andere locatie te vergaderen of andere activiteiten met en voor het team te organiseren geef je het groepsgevoel een flinke boost. Met een positief effect op de organisatie.
  2. Het maakt vergaderen leuk. Vergaderen wordt over het algemeen niet gezien als een leuke bezigheid. Op een andere vergaderlocatie maak je vergaderen een stuk aantrekkelijker en het kan ook nog eens een gevoel van extra waardering geven.
  3. Op je kantoor kan nog steeds de telefoon gaan of wordt je gestoord door collega’s uit een ander team. Op een externe locatie heb je hier geen last van.
  4. Een andere locatie zorgt vaak voor andere inzichten. Je kunt het vergelijken met op vakantie gaan, dan bekijk je alles van thuis vaak ook anders. Wanneer je je in een nieuwe omgeving bevindt, zorgt dit vaak ervoor dat je creativiteit wordt aangewakkerd.
  5. Combineer het vergaderen met een activiteit. Denk aan wandelen, barbecueën, een sportactiviteit of een spel. De meeste vergaderlocaties hebben hier ook wel ideeën voor.

 

Uitgelicht

Onze aanbevelingen in Nederland

Vergaderen in Utrecht

Vergaderen bij de Blije Boomgaard

In Hoogland, vlakbij Amersfoort vind de Blij Boomgaard. Je vind hier een unieke plek om te vergaderen...

Vergaderen bij Tante Hanneke

Vergaderen bij tante Hanneke

In Maasbommel, aan de dijk, kun je heerlijk vergaderen bij je lievelingstante...

Vergaderen bij Zuiderkrib

Under contruction

Bossche kraan in omgeving

Vergaderen in de Bossche Kraan

Op de creatieve hotspot, de Tramkade in Den Bosch, vind je de Bossche Kraan, waar je naast dat je er kunt slapen ook heel goed kunt vergaderen.
Klik op de foto om verder te lezen.