Over Ons

Over Ons

Martijn Lemmers en Lydia Alkema zijn niet zomaar twee mensen; zij zijn de gepassioneerde ontdekkers achter het platform Nederland wat ben je mooi. Hun missie? Je laten zien dat je niet ver hoeft te reizen om echt even weg te zijn.

Lydia Alkema

Lydia Alkema, geboren en getogen in het bruisende Groningen, koos voor een leven vol avontuur en ontdekking. Na haar vertrek uit Groningen studeerde ze in Zwolle en Leeuwarden, ging als uitwisselingsstudent naar Zweden en studeerde af in Amsterdam voordat ze zich uiteindelijk vestigde in het mooie Nijmegen. Creativiteit stroomt door haar aderen, of het nu gaat om grafisch ontwerp of kleine verbouwingen in huis.

Als fervent ontdekker geniet Lydia van het verkennen van nieuwe plekken en het maken van blijvende herinneringen, zowel zelf als met haar twee zoons – kamperen, wandelen en het ontdekken van mooie steden staan hoog op haar lijst.

Martijn Lemmers, afkomstig uit Boven-Leeuwen, heeft een passie voor het buitenleven. Hoewel hij een druk leven leidt, vindt hij rust en inspiratie in zijn liefde voor fotografie. Met zijn camera in de hand legt Martijn de prachtige landschappen en verborgen juweeltjes van Nederland vast, waardoor anderen de schoonheid ervan kunnen ervaren, zelfs als ze niet in staat zijn om zelf op pad te gaan. 

Naast wandelen is Martijn vaak te vinden tijdens het hardlopen. En als vader van twee zoons deelt hij graag zijn passie voor sport met hen, of het nu gaat om een potje voetbal kijken of het bijwonen van hun voetbalwedstrijden.

Martijn Lemmers

Sinds 2019 delen Martijn en Lydia een leven samen, met hun twee gezinnen samengevoegd tot een hecht en liefdevol samengesteld gezin. Om de week genieten de twee van een weekend met z’n tweeën en in de andere week met de vier jongens. Tijdens de uitdagingen van de pandemie ontdekten ze een nieuwe passie voor het verkennen van Nederland. Sinds 2021 delen ze hun avonturen en ontdekkingen via hun populaire social media-accounts en de website nederlandwatbenjemooi.nl.

Met een schat aan ervaring en een scherp oog voor detail, nodigen Martijn en Lydia mensen uit om de pracht van Nederland te ervaren en te delen in hun ontdekkingen. Hun missie is eenvoudig maar krachtig: “Je hoeft niet ver te reizen om echt even weg te zijn.” Ga met hen mee op hun reis en ontdek de vele wonderen die Nederland te bieden heeft.

Volg je ons al?

© 2024 All Rights Reserved.

Laatste posts