Utrecht

Utrecht wat ben je mooi

Utrecht, het hart van Nederland. De kleinste provincie die we kennen, maar er is veel te beleven. De provincie
Utrecht kenmerkt zich door de vele kastelen en buitenplaatsen, afgewisseld met veel natuur. Dit
samen met de prachtige dorpen en steden maakt de provincie Utrecht echt de moeite waard om te bezoeken.  Je leest het hier.

Heb je zelf nog leuke tips, foto’s of een blog, deel het dan via de link onderaan de pagina.

Overnachten in Utrecht

Ga naar onze tips

Activiteiten in Utrecht

Ga naar onze tips

Wandelen in Utrecht

Ga naar onze tips

Overnachten in Utrecht

Buitengoed de Boomgaard -
Bunnik

Deze mooie camping is gelegen aan de snelweg maar ondanks dat heeft het een prachtige aankomst door de oprijlaan tussen de naaldbomen. Het ontvangst in het mooie gebouw van de receptie was goed. We werden vriendelijk verholpen en doorverwezen naar onze plek (nr. 9) voor de komende dagen. We wisten dat er in de zomer een brand was geweest in het horecagedeelte van de camping maar ze hebben er alles aan gedaan dat de gasten hier geen overlast van ondervinden...

Hotel Broeck - Oudewater

Na lang zoeken kwam ze uit bij het voor ons onbekende stadje Oudewater in Utrecht. In dit mooie en oudste stadje van het Groene Hart ligt het prachtige Hotel Grand Café Broeck wat perfect voldoet aan onze wensen. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door de manager van het hotel, een vriendelijke behulpzame dame met liefde voor het vak. Hotel Broeck is gevestigd in een authentiek pand met 24 sfeervolle hotelkamers, een grand café, serre, terras en vergaderruimte, midden in het centrum van Oudewater op loopafstand van de markt met bijzondere panden...

Activiteiten in Utrecht

Vrijhaven Zwier

Een mooie rustgevende plek aan de Vinkeveense Plassen. Ook in de herfst en de winter kan je hier heerlijk verblijven. Even loskomen van alles en volledig ontspannen. Zeker nu de zomerdrukte voorbij is, want dan is het op het water ook een stuk rustiger. Ga je liever wandelen?
Bij Vrijhaven Zwier kun je terecht voor het huren van een bootje, prachtige accomodaties, fijne wandelroutes en in de huiskamer kun je aanschuiven voor een heerlijke maaltijden. Ook iets voor jou?

Spoorwegmuseum Utrecht

Wandelen in Utrecht